En ny mediekanal har släppt en artikel där Karlholm Strand nämns. Med information om radhusen och köparna Mats och Ulla-Marie Keddyson. 

”Det första radhuset står snart klart i Karlholm Strand. Mats och Ulla-Marie Keddyson blir de första att flytta in.

I mars förväntas det första radhuset stå klart i det nya bostadsområdet. Ulla-Marie Keddyson och Mats Keddyson från Tobo blir några av de första som flyttar in. Paret bodde tidigare vid Strömaren med vad de beskriver som ett drömläge, i en villa precis vid strandkanten.

– Det är mycket att sköta om. Det blir en belastning att sköta hus och tomt bland annat. När man blir äldre vill man att allt ska fungera, säger Ulla-Marie Keddyson.

De har haft tillgång till tomten i 47 år och började därför att leta efter något nytt. De kollade bland annat runt i Gävle och andra delar av Tierp.

I augusti 2019 hade Socialdemokraterna i Tierp ett möte i Karlholm Strand. Då fick paret reda på att det ska byggas bostäder i området. Därefter påbörjades processen. Paret bestämde sig att de ville köpa ett av radhusen, men alla var slutsålda. De satte sig istället i kö för hyreshus, köpte ett garage och sålde sitt dåvarande hus. En av köparna hoppade plötsligt av och paret var först med att få platsen…”

Mer går att läsa i artikeln här.