25:e maj kl 12 har vi säljstart på Halvporten 1:85. På plats kommer vi presentera priser och information om de 9 första radhusen som just nu håller på att byggas.

Anmälan sker direkt till ansvariga mäklare, Johan Eriksson och Felix Jacobsson på johan.eriksson@widerlov.se och felix.jacobsson@widerlov.se.

Kort fakta
Exklusivt och bekvämt boende med havet som närmsta granne, drömmen är inte långt borta! Här ges möjligheten att förvärva unikt radhus av allra högsta kvalitet där du själv väljer om du vill njuta av solen från någon av de två takterrasserna eller uteplatsen mot havet.

Bostadens ca 140 kvm, som är fördelat på tre plan, erbjuder ett entréplan med hall, vardagsrum, kök, matplats, våtutrymme samt vardagsrum med uteplats mot havet. I direkt anslutning till uteplatsen finns en brygga där båten bekvämt vilar över natten. På andra plan erbjuds tre stycken sovrum, klädkammare och våtutrymme. Tredje och sista plan är ett sällskapsrum med fantastisk utsikt över vattnet, antingen inifrån vardagsrummet, eller från någon av de två terrasserna som nås från detta plan.

Detta är en unik möjlighet som sällan ges, anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa chansen!

Entreprenör: Karlholm Strand
Projektledare: Bo Jonsson | info@karlholmstrand.se
Kontrollansvarig: Östen Eden | info@karlholmstrand.se
Ansvarig mäklare: Johan Eriksson | johan.eriksson@widerlov.se | 070-442 27 19
Ansvarig mäklare: Felix Jacobsson | felix.jacobsson@widerlov.se | 073 673 8220

90 MINUTER FRÅN STOCKHOLM VÄXER ETT MODERNT BOSTADS- HAVS- & TURISTOMRÅDE FRAM

Vår vision är att skapa ett boende vid havet och att förvandla den gamla industrihamnen till en modern småbåtshamn. Vi kommer att skapa en attraktiv miljö med blandad bebyggelse för olika boendetyper. Vi bygger småhus, fritidshus och lägenheter vid havet där många ges möjlighet till direkt vattenkontakt. Det blir ett blandat boende för alla åldersgrupper.

Vi bygger ett attraktivt hamnområde med hamntorg, båtplatser för motor- och segelbåtar och båtservice. Vi skapar service för båtfolk, för marina upplevelser, restauranger mm.

(Bilder och filmer är endast illustrationer och kan skilja sig mot slutgiltiga resultatet)