Vi färdigställer just nu en stor saluhall för försäljning / förmedling av bilar, båtar, husvagnar och husbilar. Oändliga möjligheter! Intresserad med stor erfarenhet? Kontakta oss på info@karlholmstrand.se eller ring oss 0294-670100 och berätta vad du kan tillföra verksamheten.
 
Lokalerna ligger granne med den tilltänkta livsmedelsbutiken och rakt över gatan finns även en totalrenoverad marin- & maskinverkstad, plåtverkstad samt hotell, pub och restaurang.
 

KARLHOLM STRAND

Karlholm Strand skapar förutsättningarna till ett havsnära boende, service och verksamheter med den 3.2 kilometer långa strandtomt som finns tillgänglig. Den gamla upprustade bebyggelsen tillsammans med den nya kommer ge hela Karlholmsbruk ett helt nytt ansikte mot havet och skärgården. Vi skapar möjligheter till boende vid havet och intill kajen samt att öppna den gamla industrihamnen som en småbåtshamn.
 

VAR LIGGER KARLHOLM STRAND

Karlholm Strand ligger längs med Upplands kusten i Tierps kommun. Det är endast 14,9 mil från Östermalmstorg till Karlholm Strand. Det ligger strategiskt placerat mellan Gävle, Uppsala och Arlanda.
 

AVSTÅND

Tierp 2,1 mil
Dragon Gate 2,1 mil
Tierp Arena 3,1 mil
Gävle 3,6 mil
Uppsala 7,5 mil
Mariehamn 13,6 mil
Stockholm Östermalmstorg 14,9 mil
 
 
#ledigalokaler #saluhall #verkstad #plåtverkstad #marinverkstad #service #motorservice #båt
#bil #lastbil #husvagn #segelbåt