Kustnära lokaler på 55-300 kvm till salu! Passar som båt eller bilgarage, fungerar även utmärkt som små/lättare industrilokaler eller annan förvaring. Anmäl ditt intresse på hemsidan redan nu. Lokaler i Karlholm med unika möjligheter i direkt anslutning till havet och endast ca 1 1/2 timme från norra Stockholm, ca 50 min från Uppsala & ca 30 min från Gävle med bil.
 
De första 57 verksamhetslokalerna är inom kort till försäljning i Karlholm Strand. Lokalerna är 55-300 kvm stora och är fullisolerade med högsta brandklass. De har nya portar som är upp till 6 meter höga och upp till 7,5 meter breda. Vatten, avlopp och el kommer att dras in i lokalerna.
 
Vill du köpa din lokal och anpassa den efter dina önskemål som företagslokaler, båt- eller bilgarage? Med ett helt unikt läge vid havet har du möjligheten att köpa nyrustade industrilokaler i Karlholm Strand.
 
Verksamheter som båtservice/marina, hamnrörelse, restaurang, hotell, uthyrningsverksamhet, snickeri, rörmokeri, plåtslageri, lager, el/mekservice, bilverkstad och andra butiker passar i Karlholm Strand.