Drömboendet vid havet

Dina dagar kommer aldrig bli som förr. Med havet utanför fönstret och egen båtbrygga några steg från dörren mår inte bara själen bra, här kommer nya vanor som vinterbad, bryggfika med grannarna och fisketurer förmodligen bli en del av din nya vardag. 

SÄLJSTART HÖSTEN 2021

Fina sommarkvällar vill du kanske lämna din egen oas för en fin kvällspromenad längst bryggan till den stora hamnen där det myllrar av liv. På en av uteserveringarna vid hamntorget får ni njuta av sommarsverige från bästa läge.

En rik fritid

Att bo i Karlholm Strand ger hela familjen möjlighet till en rik, aktiv och social fritid. Skolkompisar och vänner på gångavstånd, lika så löparspår, padelbanor och seglarskola. Här bort du bekvämt i en levande skärgårdsidyll med all service du behöver i din vardag. Skulle du sakna vännerna i storstan är den bara några mil bort. Men mer troligt är att de kommer vilja komma till dig.

Snart säljstart för etapp 1

På på unikt läge precis vid havet bygger vi Kanalhusen – radhus och parhus med äganderätt. Givetvis med egen trädgård och båtbrygga vid huset. Den första etappen består av 16 moderna och välplanerade hus av varierande storlek som passar både den lilla och stora familjen. Några av dem med tilltagna takterrasser. 

Vi har designat husen för att du ska få ett smidigt liv, med rum för allt du håller kärt. De gedigna materialen i huset håller för ett rikt och livfullt liv, och den ljusa inredningen ger dig möjlighet att sätta din personliga touch efter egen inredningsstil.

Anmäl ditt intresse för etapp 1, så håller vi dig uppdaterad med information inför säljstarten nu i höst.

Anmälan, läs mer https://kanalhusen.com/