Vi färdigställer just nu två exklusiva lägenheter i två plan med havsutsikt från de gigantiska panorama fönstren. Båda lägenheterna inreds exklusivt och med tex stora vinkällare, eget garage i inuti lägenheten och magisk utsikt.
Lägenheterna ligger endast 90 minuter från Stockholm.
Till ”stora” lägenheten ingår stort garage för tex din båt eller egna verksamhet. Där får du även en stor uteplats med magnifik utsikt.
Till den ”lilla” lägenheten finns möjlighet att hyra till ett ännu större garage om behov finns för fler bilar, båtar eller egen verksamhet…
Du kommer bo i direkt anslutning till de nya hamntorget och hamnen som ska anläggas.
Lägenheterna beräknas vara klara för uthyrning i Q4 2019 / Q1 2020.
Intresserad? Hör av dig till info@karlholmstrand.se för intresseanmälan.
www.karlholmstrand.se
INFORMATION OM KARLHOLM STRAND | GRANNE MED HAVET – Ett havsnära boende med service och lokaler samt marina i området endast 90 minuter ifrån norra Stockholm.
Karlholm går en spännande framtid till mötes. Ortens tidigare industriområde omvandlas i rask takt till ett spännande, lättillgängligt och attraktivt område för bostäder, fritidsboende, olika verksamheter, rekreation, service, båtgarage och en ny båthamn.
Här kommer mer än 600 bostäder med varierad karaktär och storlek att samsas och ge Karlholm en ny siluett med en härlig utsikt mot havet och skärgården. Hela området öppnas upp för allmänheten och ger tillgänglighet till stranden, hamnen och havet.
EN UNIK OCH EXKLUSIV MÖJLIGHET
Området erbjuder bland annat en exklusiv möjlighet till privata strandtomter då området inte omfattas av något strandskydd. Även besökare till Karlholm Strand ges tillgänglighet till havet, vid strandstråken, båthamnen eller någon av de restauranger och uteserveringar som planeras.
Läs mer på www.karlholmstrand.se
Här ligger Karlholm https://goo.gl/maps/q86XykfUq1B2
Karlholmsbruk ligger i Tierps kommun [www.tierp.se] i Upplands Län. Närmaste städer är Uppsala och Gävle