Erbjudande! Boka upp ett båtgarage nu och få kostnadsfri vinterförvaring av din båt i år. Är du också i behov av kustnära lokaler på 55-300 kvm? Passar som båt eller bilgarage, fungerar även utmärkt som små/lättare industrilokaler eller annan förvaring. Anmäl ditt intresse på hemsidan redan nu.

Lokaler i Karlholm med unika möjligheter i direkt anslutning till havet och endast ca 1 1/2 timme från norra Stockholm, ca 50 min från Uppsala & ca 30 min från Gävle med bil.

De första 57 verksamhetslokalerna är inom kort till försäljning i Karlholm Strand. Lokalerna är 55-300 kvm stora och är fullisolerade med högsta brandklass. De har nya portar som är upp till 6 meter höga och upp till 7,5 meter breda. Vatten, avlopp och el kommer att dras in i lokalerna.

Vill du köpa din lokal och anpassa den efter dina önskemål som företagslokaler, båt- eller bilgarage? Med ett helt unikt läge vid havet har du möjligheten att köpa nyrustade industrilokaler i Karlholm Strand.

Verksamheter som båtservice/marina, hamnrörelse, restaurang, hotell, uthyrningsverksamhet, snickeri, rörmokeri, plåtslageri, lager, el/mekservice, bilverkstad och andra butiker passar i Karlholm Strand.

Läs mer på www.karlholmstrand.se/lediga-lokaler/