Är du intresserad att flytta till Karlholm Strand? Vill du ha ett helt unikt erbjudande? Fyll in denna intresseanmälan redan idag! www.karlholmstrand.se/intresse

KARLHOLM STRAND
Ta chansen och bo precis intill havet, med fiskmåsskri och vacker natur. De första nio radhusen är nu färdiga och de ägarna har flyttat in. Nu planeras och byggs ännu fler bostäder på området. Det kommer att byggas ytterligare 161 lägenheter med havsutsikt och 29 drömlika radhus direkt vid vattnet.

Karlholm Strand skapar förutsättningarna till ett havsnära boende, service och verksamheter med den 3.2 kilometer långa strandtomt som finns tillgänglig. Den gamla upprustade bebyggelsen tillsammans med den nya kommer ge hela Karlholmsbruk ett helt nytt ansikte mot havet och skärgården.

Vi skapar möjligheter till boende vid havet och intill kajen samt att öppna den gamla industrihamnen som en småbåtshamn.

VAR LIGGER KARLHOLM STRAND
Karlholm Strand ligger längs med Upplands kusten i Tierps kommun. Det är endast 14,9 mil från Östermalmstorg till Karlholm Strand. Det ligger strategiskt placerat mellan Gävle, Uppsala och Arlanda.

AVSTÅND
Tierp 2,1 mil
Dragon Gate 2,1 mil
Tierp Arena 3,1 mil
Gävle 3,6 mil
Uppsala 7,5 mil
Mariehamn 13,6 mil
Stockholm Östermalmstorg 14,9 mil

www.karlholmstrand.se