I måndags startade Älvsbyhus att bygga sitt första hus i Karlholm Strand. Det har sedan dess varit full aktivitet.
 

Så här beskriver Älvsbyhus det:

 
Till ljudet av skriande måsar och frisk havsluft växer nu ett helt nytt område fram, här möter den gamla bruksmiljön det nya Karlholm Strand. Här står livskvalité i fokus och med den direkta närheten till havet ges man möjlighet till ett aktivt båt- och friluftsliv för såväl boende som för allmänheten.
 
Karlholm går en spännande framtid till mötes. Smultronstället erbjuder en exklusiv möjlighet till privata strandtomter då området inte omfattas av något strandskydd. Detta till attraktiva priser. Här kan du få lugn och ro, havets brisar och en enastående utsikt.
 

Här byggs sex enplanshus av modell Alexander.

 
Totalpris 5 300 000 kr, inklusive tomt och nyckelfärdigt hus
 
 
Avsaknaden av strandskydd gör att bostäderna kan byggas direkt vid havet. Vid uteplatsen eller den privata stranden har du möjligheten att få sinnesro.
 
Här finns möjlighet att bada, fiska, åka ut med båten, promenera eller avnjuta solen vid din alldeles privata strand. I Karlholm Strand kan du leva ut det sanna naturlivet och detta av hög livskvalitet.
 
På våra tomter får du ett bekvämt boende med havet som utsikt. Bostäderna är av allra högsta kvalitet, med möjlighet till egen privat brygga. Dessa bostäder är för de sanna livsnjutarna.
 
Det finns redan nu möjlighet att teckna sig för de första projekten och de kommer att tilldelas först till kvarn. Vid intresse eller för mer information, kontakta oss så berättar vi mer!