Arbetet med radhusen fortsätter och just nu bygger vi grunden samt drar vatten och avlopp. 6 av 9 radhus är redan bokade. Så är du intresserad av att köpa radhus med strandtomt och egen brygga för 2.880.000 kr hör av dig till oss snarast möjligt. #drömläge Kommande visningar är: 29 juni kl 11.00-12.00

Avstånd till: Gävle 36 km | Uppsala 75 km | Östermalmstorg 149 km.

Du kan läsa mer om våra bostäder och lokaler på www.karlholmstrand.se

HUS PÅ KARLHOLM STRAND
Nu byggs de första radhusen på Karlholm Strand. Det blir ett exklusivt och bekvämt boende med havet som närmsta granne. Ett unikt radhus av allra högsta kvalitet med egen brygga utanför huset och du själv väljer om du vill njuta av solen från någon av de två takterrasserna eller uteplatsen mot havet. Bostäderna är på 140 kvm och är fördelat på tre plan.

Läs mer på www.karlholmstrand.se/radhus-185-strandtomt-med-egen-brygga

HYRESHUS PÅ KARLHOLM STRAND
Just nu planeras två havsnära hyreshus med hiss att byggas på Karlholm Strand. Planerad inflyttning är till våren 2020. Lägenheterna som planeras har 1-3 rum och är på 37-71 kvm. Lägenheterna kommer ligga direkt i anslutning till havet och alla egen ha balkong.

Preliminära hyror:
1 rok 37,1 kvm med en hyra ca 4.700 kr-5.200 kr
2 rok 50,5 kvm hyra ca 5.800 kr- 6.500 kr
3 rok 71,7 kvm hyra ca 8.100 kr-8.700 kr
Kostnad för el och varmvatten tillkommer.

Intresserad? Du kan redan nu ställa dig i bostadskö på www.karlholmstrand.se/bostadsko

LOKALER PÅ KARLHOLM STRAND
Vi säljer avstyckade verksamhetslokaler / garage på Karlholm Strand. Köp från 327.000 eller hyr från 2.270 kr / mån. Verksamhetslokalerna är 55-300 kvm stora och är fullisolerade med högsta brandklass. Du får en nyrenoverad lokal med ny port. Väggar och tak är ny putsade och målade samt så har lokalen toalett, dusch, pentry samt stora möjlighet till att bygga om i lokalen. Nytt vatten, avlopp och el finns i lokalerna. Lokalerna fungerar utmärkt som små/lättare industrilokaler men fungerar även som bil- / lastbil- / båtgarage eller annan förvaring.

Säljes som friköpt fastighet. Finansiering är möjlig. Köp din lokal och anpassa den efter dina unika önskemål. Tillträde enligt ök. Angivna mått är fastighetsmått.

Se kompletta listan med lediga objekt på www.karlholmstrand.se/lediga-lokaler

OMRÅDET KARLHOLM STRAND 
Vi skapar förutsättningarna för ett havsnära boende, service och verksamheter med den 3,2 kilometer långa strandtomt som finns tillgänglig. Den gamla upprustade bebyggelsen tillsammans med den nya kommer ge hela Karlholm ett helt nytt ansikte mot havet och skärgården.

Karlholm Strand ligger längs med Upplands kusten i Tierps kommun. Det tar endast cirka 90 minuter att åka med bil längs med E4:an från norra Stockholm till Karlholm. Det ligger strategiskt placerat mellan Gävle, Uppsala och Arlanda.

Tider: Norra Stockholm ca 90 minuter | Arlanda ca 80 minuter | Uppsala ca 60 minuter | Gävle ca 30 minuter.

Avstånd: Tierp 21 km | Dragon Gate 21 km | Tierp Arena 31 km | Gävle 36 km | Uppsala 75 km | Mariehamn 136 km | Östermalmstorg 149 km

Läs mer på www.karlholmstrand.se